Mucizevi Ya Latif Esması

Ya Latif İsmi Şerifi & Mucizeler


En ince işlerin tüm inceliklerini bilen, ince ve sezilmez yollardan kullarına çeşitli faydalar ikram eden,  Lütuf ve inayeti sınırsız, bilinen, bilinmeyen, görünen, görünmeyen, bütün yollardan ve sebeplerden, kullarına her türlü iyilik ve faydayı ihsan eden Allah demektir.

***Ya Latif ismi şerifi benim çok sık zikrettiğim ve gerçekleşen mucizeler karşısında hayrete düştüğüm, özellikle de bu  nedenle sizlerle paylaşmak istediğim bir esmadır. Aşağıda yazılanları ben şahsen yıllardır yaşıyorum ve çevremdeki insanların yaşadıkları mucizelere tanık oluyorum. Kanser hastası olduğu halde Ya Latif ismini zikrederek sağlığına kavuşan insanlar tanıyorum. Bu isim, çaresiz kaldığımız anlarda bize mucizeler sunan Allah' ın tüm insanlığa en güzel hediyelerinden biridir. Bu hediyeyi almanızı, büyük bir gönül rahatlığı ve teslimiyet içinde Allah' ı Ya Latif ismiyle zikretmenizi dilerim. Yaşadığınız mucizelere inanamayacaksınız. 

Unutmayın güneşi, yıldızları ve tüm kainatı yaratan kudrete dua ediyorsunuz.
Güneşleri yaratan kudret ile sizi yaratan kudret aynı. Bu nedenle düzelemeyecek hiçbir durum, Allah' ın dilemesiyle gerçekleşemeyecek hiçbir mucize yok. O, bize gereken şifreleri Esmaül Hüsna ile zaten vermiş. O şifrelerden biri, İsmi Azam' ın halkalarından biri olan Ya Latif ismi.

Aşağıda tüm özellikleri yer alan esmayı ilk olarak sadece geceleri 16641 defa, 3-5 gece içinde içinde tamamlayacak şekilde zikretmeniz çok önemli. Bu sayıyı tamamlamak, Ya Latif esmasının bağlı olduğu kozmik geçiş kapısından geçebilmeniz anlamını taşıyor. Bu konudadaha detaylı bilgiyi Nilda Ferhan Efeçınar' ın Esmaların Gizli Hazinesi kitabında bulabilirsiniz. Kozmik geçiş kapısından geçtikten sonra her gün, istediğiniz saatlerde 1000-2000 adet olmak üzere Ya Latif esmasını zikretmeye devam ederek mutluluğa kapılar açabilirsiniz.
*Ya Latif esması insana her hususta fayda veren, etkisi en çok olan isimlerden biridir
*Çok güçlü bir esmadır, özellikle içinden çıkılmaz durumlara karşı okunur. Konu neyle ilgili olursa olsun Allah, Ya Latif ismini zikredenlerin ızdırabını dindirir ve olacak olan olaylara hayret edersiniz.
*Ya Latif ismini zikreden huzura kavuşur, her şeyde başarılı olur.
*Maddi durumu düzelir. Hasta olan iyileşir. Sıkıntı ve bunalımdan kurtulur. Arzu ve isteklerine kavuşur.

*Ya Latif esması ruhi bunalım, depresyon, ruhi yıkım, çaresizlik, ümitsizlik, felaket ve hastalık içinde kıvranıp duranlara çok büyük yarar sağlayan bir tecelliye sahiptir.
*Ya Latif esmasına devam edenler her türlü semavi arzi kazalardan korunurlar. Ya Latif esmasının ruhanileri çeken toplayan azametli bir sırrı vardır, devam edenler ruhani alemlerle irtibat kurabilirler.
*Sıkıntı içinde kalıp bunalıma düşenler bu adı zikir vasıtası kılarak dua ettiklerinde içinde bulundukları felaketlerden kurtarılırlar. Bu esmaya devam edenler oturmaları kalkmalarıyla oldukça kibar olurlar. 
*Tıpta çaresiz kalınan hastalıklardan kurtulmada bu esmanın azametli bir sırrı vardır. 
*Ya Latif esması Mehdi Aleyhisselam' ın ism-i azam esmalarından biridir. 
*Ya Latif esmasına devam edenler hoşlarına gitmeyecek bir muamele ile karşılaşmazlar. 
*Kaderin kaza oklarını rüyalarında atlatma bereketine nail olurlar. Bu güzel esmanın belaları atmada, işleri kolaylaştırmada, rüya alemlerinde isteneni görmede çok büyük bir yararı vardır. Kim Ya Latif esmasına devam ederse ruhani alemle kolayca irtibat kurabilir, o alemlerdeki sırlara ulaşabilir.
*Bu adla yapılan dualar çok seri bir şekilde karşılık bulur. 
*Bunalımlı felaketli anlarda bu ada sarılmak kurtuluşa vesile olur. 
*Çok ağır bir hastalığa yakalananlar, zalim bir kimsenin zulmü altında inleyenler bu ada devam ederlerse bu hallerinden kurtulup feraha ererler. 
*Bu ad öylesine şerefli ve büyülü bir addır ki bu ada başkaca esmayı ilave etmeden yalnızca bu adla Allah' ı zikredenler en şiddetli çaresiz bir hastalık, keder, ıstırap, felaket içinde bulunsalar dahi Ya Latif esmasının mucizevi tecelli ışınıyla sahil-i selamete çıkarılırlar. 
*Yunus Aleyhisselam' ın denizden kurtarılışı gibi kurtarılırlar. 
*Bu ad insanın üzerindeki ağırlığı alıp atmadan yana da çok esrarlı bir tecelliye sahiptir. 
*Zor bir işle karşılaşıp nasıl çözeceğini bilmeyen bir kimse temiz bir kalp ve iyi niyetle 16641 defa bu ismi zikrederek ne problemi varsa halleder ve sıkıntısı çözülür. 
*Ya Latif ismini herhangi bir iş için okuyan kimseye havas alimleri önce ismin zikrini, daha sonra Fatiha ve İnşirah sureleri ile iki rekat namaz kılıp arkasından da istenilen şey için dua etmeyi tavsiye etmiştir, duanın kabul olacağı belirtilmiştir.
http://www.nildaferhanefecinar.com/

Yorumlar

  1. Mrb. Geceden kastınız nedir? Yatsı namazından sonraki vakit diyebilir miyiz? Yoksa ortalığın sakinleşmesi midir kastınız hocam?

    YanıtlaSil
  2. Bu sayiyi hergûn ayni sayidami çekeceğiz yoksa bikacgundemi o sayiyi cekecegiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç gün içinde o sayıya tamamlayacak şekilde olacak

      Sil
  3. Sadece ya Latif diyemi okuyacağız

    YanıtlaSil
  4. Bismillah ya latif inanılmaz etkili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz yapıp faydasını gördünüz mü

      Sil
    2. Ben tamam parasiz kalmiştim, bir gün içinde 20 bin defa Ya Latif zikrini çekdim, o günün akşamı Allah bana aklıma gelmeyen yerden para gönderdi. Hem de umduğumdan 3 defa ziyade para gönderdi. Rabbimize bu ism-i şerifle yaklaşmamız ilahi lutuflarin hayatimizda yansımaları ile karşı karşıya kalmamıza sebebiyyet verecektir.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bismillah demeden Y a Lafif ismini 16.641 defa çektim. Sorun olur mu? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder